Valuta:
Winkelwagentje: 0 Item(s)

Privacy verklaring

Privacy
Wij nemen ernstig de kwestie van de veiligheid. Elke keer dat u ons uw credit card nummer en uw factuur- en verzendgegevens, maken we gebruik van de industrie standaard Secure Sockets Layer (SSL) technologie om de informatie te voorkomen onderschept.
Lees de informatie over de bescherming van de privacy op onze website. Dit omvat informatie over hoe we verzamelen, gebruiken en openbaar maken informatie \ verzameld op de site, inclusief het gebruik van cookies.

De informatie die wij verzamelen
Op het bestelformulier, moet u contact informatie (zoals naam, factuuradres en verzendadres) en financiële informatie (zoals credit card nummer en de vervaldatum) te verstrekken. Wij gebruiken deze informatie om te vullen voor facturatie en orders van klanten. Als we moeite hebben met het verwerken van een bestelling, zullen we dit contact informatie gebruiken met u in contact te komen. De aard van de persoonlijke informatie verzameld over deze pagina's:
naam
Adres
E-mailadres
telefoonnummer
Credit / debit card informatie
Op sommige pagina's kunt u informatie over andere mensen te vinden. Bijvoorbeeld, als u wilt een cadeau online bestellen en dat het direct worden verzonden naar de ontvanger, moet u het adres van de ontvanger in te dienen. Onder deze omstandigheden zijn de soort verzamelde persoonlijke gegevens:
Naam
Adres
Telefoonnummer
Stuur informatie over dit artikel naar een vriend/kennis.