Valuta:
Winkelwagentje: 0 Item(s)

Verzenden & retouren

Verzendkosten
Verzend Verzend Informatie
De levering bevat informatie volledige naam, juiste adres, e-mailadres, postcode en telefoonnummer. Indien het adres of telefoonnummer niet juist is, zult u niet de items te krijgen, ben je verantwoordelijk voor het verloren zijn.

Verzending opties en vergoedingen
Verzending van uw aankopen op tijd is erg belangrijk voor ons. Om ervoor te zorgen dat u ontvangt uw aankopen zo snel mogelijk worden de artikelen in de regel geleverd door DHL of EMS. We zijn blij om de internationale scheepvaart te bieden aan de meeste plaatsen in de wereld.

Proces tijd uw bestelling
Alle artikelen worden verzonden binnen 1-2 dagen na de bestelling, onder voorbehoud van het betaalinstrument. Na het verzenden krijgt u een verzendbevestiging e-mail naar de support en order tracking informatie te ontvangen te ontvangen.
Let op: Alle bestellingen worden verwerkt en geleverd van maandag tot vrijdag, met uitzondering van feestdagen. We kunnen niet voor onvoorziene vertragingen, zoals vakantie of verantwoordelijk valse adressen. En we raden dat iemand om het pakket te accepteren. Als u niet in staat om te tekenen voor levering aan huis, raden we aan dat de pakketten verzonden naar uw werkplek.

Houdt u er rekening mee dat we alleen maar uw bestelling door postcode adres en mailbox of soortgelijke adressen voor de zending.

Levertijd
De levertijd is afhankelijk van waar u zich bevindt en of het product dat u bestelde direct wordt gebaseerd. Normaal gesproken is de items binnen 3-5 werkdagen nadat u klaar bent met de bestelling. Let op de op elk gewenst moment met uw accountgegevens. Als u niet uw bestelling ontvangen in 10 dagen, neem dan zo snel mogelijk contact met de plaatselijke postkantoor, dan kunt u ook contact opnemen met onze klantenservice; We zullen alles in het werk om te dienen met jou te maken.

Teken voor levering
Een handtekening is vereist voor uw levering. Maar als je niet beschikbaar zijn, kunt u een familielid te vragen om te helpen om te tekenen voor het pakket. Als u en uw familieleden niet beschikbaar zijn, zullen ze het pakket terug te nemen en stuur uw bestelling de volgende dag.

Weigeren een zending
Als je weigert, de opdracht om welke reden dan ook, of als het pakket werd ondertekend automatisch terug na een paar keer zonder succes levering (te wijten zijn niet beschikbaar of verstrekt onjuist of onvolledig afleveradres aan ons), uw bestelling wordt geannuleerd en de terugbetaling van de creditcard die u gebruikt voor uw bestelling.
Stuur informatie over dit artikel naar een vriend/kennis.